HEDER_novo

Student si četvrte ili pete godine i čuo si za “Veliku četvorku”, ali nisi siguran čime se sve točno oni bave? Možda pak strastveno pratiš svaki njihov potez i oduvijek te zanimalo kako stvari izgledaju iznutra? U svakom slučaju, eSTUDENT ti pruža priliku dobiti odgovore na sva tvoja pitanja i vodi te na prvi Izlet na buduće radno mjesto ove akademske godine i to u PricewaterhouseCoopers.

PwC pruža usluge računovodstvenog, poreznog i poslovnog savjetovanja i dio je “The Big 4 Accounting Firms”. Svake godine zapošljavaju brojne studente koji često njih vide kao jedinog poslodavca za kojeg bi voljeli raditi. .

Nije bitno s kojeg si smjera, ukoliko je ovo nešto što te zanima, PwC će se pobrinuti da ti kroz kvalitetno provedena 2 sata predstave odjel revizije, strategy consultinga i porezni odjel. Također ćeš imati priliku prošetati kroz hodnike i vidjeti mjesta “where all the magic happens”.

Ako si i ti jedan od studenata kojima je PwC idealan poslodavac ili te jednostavno zanima što sve točno radi jedna ovako velika kompanija, svakako osiguraj svoje mjesto prijavom na linku.

Broj mjesta je ograničen i zato kreni. Nemoj čekati Novu godinu kako bi počeo ostvarivati svoje ciljeve.